28 de novembre de 2018
28.11.2018
Diari de Girona

El Palau Firal de Sant Antoni acull un congrés d'Emprenedoria

Se celebra demà i divendres i comptarà, entre d'altres, amb José Manuel Gay de Liébana i sor Lucía Caram

28.11.2018 | 00:53
El Palau Firal de Sant Antoni acull un congrés d'Emprenedoria

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, tenint en compte l'empenta del municipi per voler esdevenir un territori fortament vinculat a l'emprenedoria, ha fet un gran salt pel que fa a l'organització de ponències sobre emprenedoria. A causa de l'èxit de les conferències magistrals impartides per l'empresari Emilio Duró, l'any 2016, i pel comunicador Victor Küppers, el 2017, Sant Antoni de Calonge aposta ara amb convicció ideant un congrés de dos dies amb una desena de conferenciants de prestigi.  

Demà i divendres, el Palau Firal de Sant Antoni acollirà el I Congrés d'Emprenedoria, organitzat pel Viver i la Plataforma d'Empreses del municipi, Alta Mar. A l'escenari hi haurà noms com els de José Manuel Gay de Liébana, o el de la monja dominica i activista cristiana sor Lucía Caram. El congrés, que compta enguany amb un leitmotiv dedicat a la passió, serà clausurat per la consellera d'Empresa i Coneixement, Maria Àngels Chacón i Feixas.

Les sessions del matí de dijous quedaran dividides en dues tipologies. Primerament, hi haurà la Sala Creix, destinada a aquelles empreses i emprenedors que tenen com a principal objectiu el de fer créixer el seu negoci. Per l'espai dedicat a temes de creixement passaran l'economista Miquel Pino, per explicar quins són els cinc pilars que implementats amb passió fan rendible una empresa, i la consultora Mónica Mendoza, que explicarà com vendre amb passió en aquests temps que corren.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook