Els Mossos d'Esquadra van detenir tres persones dissabte passat quan intentaven forçar una caixa forta a l'interior d'una casa de Pals. Els agents van enxampar-los «in fraganti» gràcies a la trucada d'uns veïns de la urbanització Mas Tomasí.

En el moment de la detenció dos dels lladres, un home i una dona, es trobaven al menjador de la casa. La tercera detinguda, estava a l'exterior de l'edifici aturada dins un vehicle que contenia material suposadament robat a l'interior de la casa.

Quan els agents van entrar van trobar la casa regirada i una caixa forta que havien intentat forçar tallant-la amb una radial. Al costat de la caixa, els Mossos van trobar una radial (que encara estava calenta), una palanca, una maceta i una escarpa. A pocs metres de distància també van localitzar una caixa amb eines amb tres tornavisos, una serra de tallar ferro i claus angleses.

En l'escorcoll del vehicle on es va detenir la tercera persona, es van trobar dos quadres i una safata platejada, provinents del domicili. La dona estava amb actitud vigilant i d'espera, preparada per fugir.

Robatori amb força

Els agents dels Mossos d'Esquadra van arrestar dues dones de 31 i 52 anys, i un home de 33 anys, de nacionalitat espanyola i veïns del Baix Empordà, Gironès i Ripollès, com a presumptes autors d'un robatori amb força a l'interior de domicili.