Palamós va finalitzar ahir les tasques de substitució de la gespa artificial al camp de futbol 11 de la zona esportiva Josep Massot i Sais. El camp es troba al costat de l'estadi Municipal del Palamós-Costa Brava i el seu cost ha estat de 133.406 euros. Una part de la inversió prové d'una subvenció de la Diputació de Girona.

Un mes després d'iniciar les tasques de substitució, ja estan enllestides perquè els diferents equips de futbol puguin reprendre la seva activitat habitual.

Segons va informar ahir l'Ajuntament, durant el període d'instal·lació, els equips de les categories prebenjamí, benjamí i aleví han entrenat al camp de futbol 7 de les instal·lacions esportives Josep Massot i Sais.

Les categories superiors ho han fet en els camps de futbol del municipi de Mont-ras, i també a Palafrugell. La gespa que s'ha substituït tenia més de quinze anys,de manera que havia quedat molt desgastada per la seva alta utilització i era necessari renovar-la.

La nova gespa artificial instal·lada està elaborada amb monofilament de polietilè i té 45 mil·límetres d'alçada.

Per als treballs de substitució, s'ha col·locat sobre una base elàstica que dona com a resultat una superfície tova a tot el camp, millorant així la pràctica esportiva i donant qualitat al joc.