Palamós acaba les obres de l'enllumentat del camí de ronda entre el castell de Sant Esteve i la pineda d'en Gori. Les tasques realitzades han permès la renovació del sistema i la ubicació de 18 noves balises lluminoses que el doten d'una il·luminació baixa per tal de fer-lo més segur i agradable durant les hores nocturnes.

L'Ajuntament ha aprofitat aquestes tasques per a la instal·lació d'un subquadre elèctric proper al castell de Sant Esteve de Mar que dota d'electricitat aquest element patrimonial amb l'objectiu de poder garantir la realització d'actes i per possibilitar l'il·luminació exterior del bé.

Les noves instal·lacions formen part del projecte d'il·luminació dels elements patrimonials del municipi que s'està executant en els darrers anys i que ja inclou el pont Eiffel o l'escultura Palamós paradís de la vela.

El lloc on s'han fet les obres és una secció de camí de ronda que passa propera a la urbanització de Sant Esteve al municipi i que tenia inoperatiu des de feia molt temps aquest sistema d'il·luminació. El projecte ha estat realitzat per una empresa especialitzada i el seu cost global és d'11.700 euros.

Un cop renovada la il·luminació d'aquest tram del camí de ronda i amb la instal·lació del necessari subquadre elèctric, l'Ajuntament vol posar fil a l'agulla per a la realització aquest any de la il·luminació exterior del castell de Sant Esteve de Mar.

A finals de desembre, el consistori de Palamós també va posar en marxa les obres per a l'ampliació de la vorera -de més d'un metre i mig- al carrer Riera que connecta l'accés principal de l'escola Vila-Romà amb el límit del carrer Arnau Sa Bruguera.