Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de la Bisbal han detingut un home que presumptament va robar bombones de butà d'una benzinera i després les va vendre per 10 euros.

Els Mossos van detenir després de la investigació un home de 46 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Corçà, com a presumpte autor d'un robatori

Tot va arrencar el 26 de gener quan l'Oficina d'Atenció al Ciutadà d'aquesta comissaria va rebre la denúncia del propietari de la benzinera de la població de Serra de Daró, situada a la carretera GI-643, on manifestava que aquella matinada li havien sostret diverses bombones de butà que tenia emmagatzemades per vendre.

El propietari es va trobar que algú li havia trencat el cadenat que tancava una reixa metàl·lica on a l'interior hi havia dipositades nombroses bombones de butà de colors taronja, blau i vermell. El lladre va sostreure un total de 25 bombones, el valor de les quals ascendia a 500 euros.

La Unitat d'Investigació d'aquesta comissaria va determinar l'autoria del robatori quatre dies després dels fets, i va saber que el lladre va sostreure i carregar totes les bombones dins un cotxe efectuant diversos viatges. Després les va amagar en un camp proper i les va vendre totes per deu euros a diferents particulars, lucrant-se amb un benefici de 250 euros.

El detingut, a qui li consten antecedents, va passar el dia 31 de gener a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.