L'Ajuntament de Palamós ha iniciat aquesta setmana les obres de construcció d'un nou aparcament al carrer Almogàvers al municipi. L'objectiu d'aquest projecte és el d'ordenar l'estacionament en aquest àmbit, així com millorar l'accessibilitat amb vehicle fins a l'escola d'educació especial Els Àngels. La nova superfície d’aparcament serà de 520 metres quadrats i tindrà un total de 43 places d’estacionament en bateria en un sol costat del carrer. El projecte també inclou la construcció d’un giratori al final del carrer que facilitarà el gir del bus escolar, així com l'eixamplament d'aquest tram de vial que va des del carrer del Ter fins a l'alçada de l'escola.

En aquest sentit, al centre d’aquest espai de gir s’hi plantaran arbres autòctons i espècies arbustives, i s'ubicaran també tres noves columnes d’enllumenat. A més, el projecte inclou l'eixamplament del tram que perdrà l'aparcament en línia que hi ha al costat dret millorant d'aquesta manera les condicions d’accessibilitat del carrer i fins a l’escola.

Les obres de construcció del nou aparcament i de millora del carrer Almogàvers tenen un cost global d'adjudicació de 91.417 euros, amb un termini d'execució de quatre mesos. Les tasques són a càrrec d'una empresa especialitzada que executarà el projecte elaborat pels Serveis Tècnics de l'Ajuntament.