L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro ha aprovat per unanimitat suspendre l'aprovació definitiva del pla urbanístic Riera dels Molinets, que preveu 211 habitatges (a banda dels tres existents), un hotel i un camp de golf, fins que es resolguin un seguit de "deficiències i irregularitats" detectades. El consistori ha pres la decisió atenent les mancances que detalla l'informe de l'arquitecta municipal.

Entre elles, demana que es justifiqui el canvi d'ubicació de la zona d'equipaments o que els terrenys previstos per posar-hi un sistema de depuració són suficients. L'informe també detalla que l'estudi econòmic es basa en un estudi de mercat del 2016 o que es manté el cost de les obres d'urbanització tot i que s'ha incrementat la superfície de vials i s'hi ha incorporat el sistema de depuració.

El projecte abasta una superfície de 64,2 hectàrees de terrenys entre la urbanització Golf Costa Brava i la carretera de Solius i preveu la construcció de 211 nous habitatges, 75 dels quals de protecció oficial, un hotel i un camp de golf de nou forats.

L'informe de la tècnic de l'ajuntament detalla que les determinacions de l'estudi d'inundabilitat no es corresponen amb el que diu la memòria del pla i que s'identifiquen les parcel·les amb una numeració de la parcel·lació que no es la proposada, "induint a confusió".

L'arquitecta diu també que l'informe ambiental també indueix a confusions en la identificació de les parcel·les, que l'estudi econòmic presentat es basa en un estudi de mercat del 2016 o que la valoració del cost de les obres d'urbanització es manté respecte del pla aprovat inicialment en 14,7 milions tot i haver incrementat la superfície destinada a vials en 2.000 metres quadrats i incorporar un sistema de depuració.