Calonge i Sant Antoni renovarà la gespa artificial del cap de futbol municipal. La decisió es va aprovar per majoria en el darrer ple del consistori.

Un dels motius de la renovació és que la gespa actual és del 2007 i presenta símptomes de desgast. A més, segons va assegurar l'Ajuntament, la renovació de la gespa era un assumpte pendent i prioritari al municipi. Els tràmits de renovació de la gespa comporten una prèvia adjudicació que es durà a terme mitjançant un concurs públic. Un cop feta l'adjudicació, l'empresa haurà de dur a terme la instal·lació de la gespa en un període de cinc setmanes i el manteniment de la mateixa en els propers cinc anys.

Tal com va informar ahir el consistori, primer s'acabarà la construcció de les noves grades i vestuaris del camp de futbol del municipi. Les obres suposen la construcció de 552 metres quadrats i una superfície útil de 444 metres quadrats, un cop acabades, començarà l'actualització i millora de la gespa artificial del camp. El preu de sortida de l'obra és de 248.461 euros.