11 de febrer de 2019
11.02.2019

Treballadors del Consell Comarcal del Baix Empordà protestaran per la «falta de voluntat negociadora» de l'ens

Els sindicats reclamen reprendre la valoració de llocs de feina i que els empleats recuperin el 5% que van perdre l'any 2012

11.02.2019 | 13:23

Treballadors del Consell Comarcal del Baix Empordà protestaran al ple d'aquesta tarda per denunciar la "falta de voluntat negociadora" de l'ens. UGT i CCOO es van aixecar de la mesa de negociació el mes de desembre sense resultats i denuncien que l'organisme encara no s'ha posat en contacte amb el comitè. Els sindicats asseguren que el Consell només ha accedit a que els treballadors puguin recuperar el 100% de les incapacitats temporals però, en canvi, que "no adopta les mesures perquè recuperin el 5% que van perdre l'any 2012".

També demanen que es reprengui la valoració de llocs de treball però diuen que el Consell al·lega que el procés s'ha de fer de cap i de nou i que els tràmits no començaran fins que entri un nou govern, a partir del juliol de 2019. "Això ens emplaça a finals de l'any següent per començar a licitar la contractació d'una nova empresa que faci la valoració, que estan obligats a fer des de fa anys", insisteixen.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook