15 de febrer de 2019
15.02.2019
Diari de Girona

Les entitats de Palamós tindran un nou espai polivalent

Les obres d'una sala amb una capacitat per a 300 persones han començat aquesta setmana

15.02.2019 | 01:20
Les entitats de Palamós tindran un nou espai polivalent

Les entitats de Palamós tindran un nou espai polivalent de 500 metres quadrats amb capacitat per a 300 persones. La sala està situada al carrer Dídac Garrell i Tauler, número 10, a les Galeries Carme i les obres de l'edifici han començat aquesta setmana.

Fins ara, l'equipament acollia una sala d'exposicions i d'actes a més de dues altres d'independents remodelats el 2015. El projecte que s'està executant preveu dividir la sala en dos espais quan sigui necessari que disposarà de tarima, cadires, taules, equips de projecció i megafonia. A banda, també s'inclou la ubicació d'una sala de reunions, dos despatxos, un magatzem i lavabos. Les obres permetran la instal·lació íntegra de nous tancaments exteriors, així com la renovació d'equipaments com ara la climatització de l'espai.

Segons l'Ajuntament, l'objectiu és el de convertir aquest equipament en un espai de referència de les associacions palamosines, on aquestes el puguin utilitzar com a punt de trobada, realitzar activitats i proposar i generar iniciatives. Les obres tenen un cost de 107.869 euros i seran la seu de vàries àrees municipals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook