La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols va reobrir dimarts al vespre els quatre carrers tallats al trànsit a la zona de l'avinguda Canàries. La zona va ser tallada a la circulació després que a les vuit del vespre s'alertés d'una fuita de gas. Els Bombers, van anar-hi amb dues dotacions, van explicar que un testimoni els havia avisat que feia pudor de gas a l'entorn d'una rasa d'una obra.

El cos d'emergències va recomanar que es confinessin els veïns als seus domicilis. Cap a dos quarts i mig de nou es va detectar que el problema podria tenir l'origen en una vàlvula de sobrepressió, i es va indicar que la pudor de gas remetia. Després, els tècnics de la companyia van inspeccionar la instal·lació per acabar de solucionar la incidència.

L'avinguda Canàries

Cap a les nou de la nit, es va confirmar que la fuita provenia de la rasa d'obres i la companyia de subministrament l'ha aturat. En aquest sentit, acabades les actuacions, es va restablir el trànsit als quatre carrers, inclosos l'avinguda Canàries i el carrer Pamplona, on se situava la fuita. També es va aixecar el confinament dels veïns i els Bombers que es van retirar de la zona.

El maig de 2015, una vintena de veïns d'un bloc de pisos de quatre plantes de Sant Feliu també van haver de ser desallotjats per una fuita de gas en un habitatge del mateix immoble. En aquella ocasió també van avisar ser els veïns qui va avisar.