Palafrugell instal·la un dispositiu d'alerta amb forma de «botó» elèctric a l'Estadi Municipal de Palafrugell i al Pavelló de Patinatge per facilitar la comunicació dels usuaris amb els treballadors públics. El sistema connectarà ambdós recintes esportius a través i té un abast de 400 metres.

L'objectiu principal de l'acció és que qualsevol visitant, usuari o membre dels clubs esportius es pugui comunicar ràpidament amb el personal de consergeria. Mitjançant el nou sistema, un cop l'usuari prem botó, el rellotge connectat s'activa i el personal de consergeria es dirigeix al lloc.

Segons el regidor d'Esports de Palafrugell, Pau Lladó, «aquesta és una mesura pilot que vol facilitar la comunicació entre l'usuari i l'Àrea d'Esports, amb l'objectiu d'agilitzar qualsevol assumpte que requereixi l'usuari».

En les properes setmanes, el consistori instal·larà un altre dispositiu de les mateixes característiques al Pavelló Poliesportiu de dues plantes que connectarà els recintes propis del Pavelló i de la pista annexa.