27 de febrer de 2019
27.02.2019
Diari de Girona

Carles Puig repeteix com a cap de llista de la CUP a la Bisbal d'Empordà

El grup municipal que forma part de l'equip de govern presenta la seva llista amb moltes cares noves

27.02.2019 | 00:28
Carles Puig repeteix com a cap de llista de la CUP a la Bisbal d'Empordà

La CUP de la Bisbal d'Empordà presenta la llista de la seva candidatura a les eleccions municipals del 26 de maig. L'acte es va celebrar dissabte i va servir per donar a conèixer les noves persones que s'incorporen a la formació.

Dels actuals tres regidors del grup municipal que forma part de l'equip de govern, només repeteix a les primeres posicions el cap de llista, Carles Puig. L'alcaldable és la segona i darrera vegada que es presenta, ja que segons un comunicat de formació local: «La política no és una professió on fer carrera sinó un vehicle d'expressió i participació ciutadana».

En aquest sentit, Puig assegura que vol aportar tota l'experiència acumulada aquests quatre anys al consistori. En les següents posicions hi ha l'arqueòloga Alba Solés, el periodista Pere Maruny, la filòloga Neus Sumalla, l'integrador social Xevi Bonet, la historiadora Susanna Noger i el tècnic esportiu Jordi Patau. Tanquen la llista, entre altres, els actuals regidors de Transparència i Participació Ciutadana, Josep Maria Castells i la regidora de Joventut, Maria Roure.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook