La reforma del nucli històric d'Ullà amb l'execució del projecte de pavimentació i millora dels serveis comença a visualitzar-se. El projecte es va començar a executar el novembre i està previst que estigui totalment acabat abans del maig. En aquest sentit, les primeres reformes a alguns carrers ja es poden apreciar al municipi.

L'actuació afecta a 3.500 metres quadrats i es concreta en eliminar l'actual pavimentació d'aglomerat asfàltic. En el seu lloc es col·locaran llambordes tant a la part central dels vials, fent de desguàs central de superfície per les aigües plujanes, com també als laterals, a les voreres, que estaran en l'àmbit de calçada.

Les obres es fan per millorar els vials que actualment són irregulars. La resta de la vialitat es farà amb formigó i cada cinc metres es col·locaran rengleres de llambordes. Respecte als serveis, es canvia el d'aigua potable i el de sanejament malmès.

Més projectes

La preparació per poder soterrar el llum i telefonia ha quedat finalment fora del projecte per evitar superar el màxim permès a escala econòmica i els terminis marcats pel mateix pla. Per altra banda, l'Ajuntament està treballant per portar a terme les altres dues fases del Pla de Barris per estendre la millora urbana a tot el nucli antic d'Ullà. Per aquest any, el consistori preveu la tramitació i adjudicació de la segona fase, que inclourà els carrers Santa Caterina i dels Bous, entre altres.