La secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) va presentar ahir al vespre el seu cap de llista a les eleccions municipals de Palamós. L'actual alcalde del municipi, Lluís Puig, tornarà a encapçalar la candidatura. L'acte de presentació es va fer a l'escola La Vila a dos quarts de nou del vespre i hi van participar la consellera de Justícia, Ester Capella, i l'exconseller de Justícia Carles Mundó.

Entre les polítiques defensades, el candidat va expressar l'interès per obrir el pla territorial amb l'objectiu de trobar una alternativa per ubicar el polígon industrial, així com reservar espai per a un futur hospital. L'espai, va apuntar, hauria de ser una zona d'activitats econòmiques per a petites i mitjanes empreses que ofereixi possibilitats als oficis, per completar un model econòmic equilibrat però també per garantir que el nou hospital es construirà a Palamós.

Lluís Puig té 43 anys i és mestre d'educació física de l'escola Vedruna Palamós. Milita a Esquerra Republicana de Catalunya des de l'any 2005. El 2011 ja va ser regidor electe i des del 2015 és l'alcalde del municipi.