La policia va rebre l'avís del cadàver d'un home sense identificació surant al mar a la zona del Molinet, a l'Estartit. A la zona s'hi va el Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil de l'Estartit. En aquest sentit, la investigació dels fets l'ha assumit la Guàrdia Civil que és qui té la competència.

Segons va avançar l'emissora de la Cadena SER ahir, el cos s'hauria trobat a uns 200 metres de la costa i portaria mort un màxim de 24 hores a l'aigua. De moment, no es coneixen les causes de la mort ni la identitat de l'home. El cas el porta la Guàrdia Civil i avui s'hi desplaçarà la policia judicial. Un cop practicada l'autòpsia es confia poder identificar l'home i saber com va morir.

Per altra banda, a principis de febrer, els Mossos van informar de l'aparició a l'Estartit d'un noi sense vida que havia desaparegut a Barcelona. En aquella ocasió es tractava del noi de 21 anys que va desaparèixer del Districte de Les Corts i va ser trobat en un penya-segat del municipi.