El regidor d'Ensenyament i Seguretat Ciutadana de Castell-Platja d'Aro (PSC), Miquel Àngel Chamorro, renuncia al càrrec i es dona de baixa del partit. La decisió la va donar a conèixer ahir el cap de llista del PSC i primer tinent d'alcalde, Maurici Jiménez, en un escrit a les xarxes socials.

En aquest sentit, el consistori ha acceptat la renúncia a través d'un decret d'alcaldia i ha traspassat les funcions de la regidoria al cap de llista del partit i primer tinent d'alcalde, Maurici Jiménez. De totes maneres, l'Ajuntament informa que la renúncia de la regidoria es formalitzarà en el proper ple municipal el 10 d'abril.

La renúncia, explica el partit, és fruit del «rebuig i descontentament» amb la proposta d'endarrerir tres llocs la seva posició a la llista per a les properes municipals.

A més, s'hi «suma una situació personal», afegeix Jiménez.

Chamorro està jubilat i va exercir durant 40 anys com a mestre de primària i de secundària, 29 anys a Castell-Platja d'Aro. L'exregidor va néixer a Sevilla el1950 i per al PSC va exercir de regidor a Cassà de la Selva, de conseller comarcal del Gironès, i des del 2015, de regidor a Castell-Platja d'Aro.

Per altra banda, el partit ha agraït en el comunicat de les xarxes socials la tasca que ha fet el regidor Chamorro aquesta legislatura. «Li agraïm tota la feina ben feta, i li desitgem sort i força en tot el que emprengui».