La Policia Local de Manresa va detenir un veí de Sant Feliu de Guíxols per robar en dos cotxes aparcats a Manresa. Es tracta d'un jove de 28 anys que ha quedat acusat i arrestat per ser el presumpte autor de dos robatoris amb força a l'interior de dos vehicles.

Agents de la Policia Local van realitzar la detenció ahir pels volts de la una de la matinada, quan un agent municipal que es trobava a casa seva, fora de servei, va sentir dos cops forts al carrer i, mirant per la finestra, va veure com un individu s'introduïa dins d'un vehicle estacionat, al qual hauria trencat la finestra, i que sortia tot seguit carregat amb una jaqueta i d'altres objectes.

Mans tacades de sang

L'agent va trucar ràpidament a la sala del 092 i va explicar com era l'individu, i de seguida una patrulla el va localitzar per la zona. Durant l'escorcoll, els policies li van trobar un martell a la butxaca i les mans tacades de sang com a conseqüència de petits talls produïts per vidres, presumiblement de les finestres dels vehicles. A més, segons la policia, li van trobar diversos objectes i documentació de dos vehicles, ambdós estacionats al barri de la Sagrada Família.