La Policia Local de Manresa ha detingut un veí de Sant Feli

Es tracta d'un jove de 28 anys que ha quedat acusat de ser el presumpte autor de dos robatoris amb força a l'interior de dos vehicles.

Agents de la Policia Local han realitzat la detenció avui pels volts de la una de la matinada, quan un agent municipal que es trobava a casa seva, fora de servei, ha sentit dos cops forts al carrer i, mirant per la finestra, ha vist com un individu s'introduïa dins d'un vehicle estacionat, al qual hauria trencat la finestra, i que sortia tot seguit carregat amb una jaqueta i d'altres objectes.

L'agent ha trucat ràpidament a la sala del 092 i ha explicat com era l'individu i ràpidament una patrulla l'ha localitzat per la zona.

Durant l'escorcoll, els policies li han trobat un martell a la butxaca i tenia les mans tacades de sang com a conseqüència de petits talls produïts per vidres, presumiblement de les finestres dels vehicles.

A més, segons la policia, se li hi han trobat diversos objectes i documentació de dos vehicles, ambdós estacionats al barri de la Sagrada Família. El primer, que és el que havia vist el policia fora de servei i posteriorment, els agents han comprovat que n'hi havia un altre de forçat en un carrer adjacent.

Per tots aquests motius, ha quedat arrestat el veí de Sant Feliu.