L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro ha tancat els comptes generals de l'exercici 2018 amb un superàvit de 3,6 milions d'euros, segons va informar en el darrer ple municipal dimecres.

En aquest sentit, el romanent líquid de tresoreria per despeses generals acumulat és de 3.598.344 euros, i ha ajudat a reduir el dèficit municipal, que és del 7 per cent en tancar l'exercici. «És un romanent positiu considerable», va valorar l'alcalde, Xavier Sala, en el plenari, i va ressaltar el fet «d'aplicar un pla d'inversions amb més de 2 milions anuals amb una contenció de la pressió fiscal sobre els ciutadans». Per altra banda, el pressupost ordinari per al 2019 puja a 7,45 milions d'euros.

Sala va destacar també les polítiques de contenció de la pressió fiscal i va recordar que fa dos anys ja es va abaixar l'impost de béns immobles (IBI) d'urbana, en un 5 per cent.

A més, el plenari cristinenc va aprovar per unanimitat una segona pròrroga, fins a l'1 d'octubre de 2020, del contracte per a la gestió de residus sòlids.