La CUP de Verges va presentar dissabte la llista, encapçalada per l'actual alcalde, Ignasi Sabater, amb la qual intentarà «revalidar» l'alcaldia a les eleccions municipals del maig de 2019. L'acte es va fer a la Placeta i va comptar amb la presència de la diputada al Parlament, Natàlia Sánchez i l'alcalde de Viladamat, Robert Sabater.

"He decidit tornar-me a presentar malgrat estar en diferents fronts oberts amb la justícia espanyola", explica Sabater, "és moment de fer passos valents i ni la por ni la repressió de l'Estat poden condicionar el futur dels pobles i del país".

Sabater és professor de secundària, té 38 anys i actualment lidera el partit que encapçala el govern del municipi. Durant l'acte de presentació es va fer un balanç de la darrera legislatura i es van presentar les persones que formaran part del nou projecte. Natàlia Sánchez va agrair la tasca de l'equip de govern. "Verges ha demostrat durant aquests darrers anys que és un poble modèlic pel que fa a la gestió i un poble valent, disposat a denunciar i aturar qualsevol acte feixista".