S'estrena una nova aplicació mòbil per programar visites mèdiques a l'hospital de Palamós i diversos consultoris de la comarca. L'aplicació es va posar en funcionament ahir amb l'objectiu de millorar l'accessibilitat dels usuaris. El nou sistema per a mòbils i tauletes està disponible gratuïtament al Google Play d'Android o l'App Store d'Apple.

L'aplicació APP SSIBE mostra a l'usuari totes les visites programades. A més, es pot demanar hora, realitzar canvis d'hora i data i anul·lar la visita. Altres utilitats que ofereix són la visualització del temps d'espera a urgències, les darreres notícies d'actualitat i les adreces i telèfons dels centres.

Per altra banda, permet gestionar també les visites de familiars o persones a càrrec, com poden ser els menors, i està previst que en un futur incorpori també la gestió de les visites d'atenció hospitalària. Abans d'utilitzar-la cal obtenir la identitat digital, que es pot aconseguir al CAP Palamós, el CAP Palafrugell, el CAP la Bisbal d'Empordà, el CAP Torroella de Montgrí, l'hospital de Palamós i Palamós Gent Gran.

El sistema ha estat llançat pels Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (SSIBE), que gestionen l'hospital de Palamós i diversos centres de la comarca.