05 de abril de 2019
05.04.2019
Diari de Girona

Pals celebra la 26a campanya gastronòmica de la «Cuina de l'Arròs»

Vuit restaurants participaran en l'edició que començarà el 5 d'abril i finalitzarà al 12 de maig

05.04.2019 | 01:08
Pals celebra la 26a campanya gastronòmica de la «Cuina de l'Arròs»

Vuit restaurants participaran a la 26a campanya gastronòmica Pals i la Cuina de l'Arròs. La presentació de la nova edició es va fer ahir a la Torre de les Hores ubicada al nucli antic del municipi amb la participació de representants del consistori i dels establiments.

Els restaurants són l'Antic casino, Ca la Teresa, Can Rubén, El Mirador de Pals, El Pedró, Golf La Costa, La Vila i La Pahissa del Mas. En aquest sentit, tots oferiran un menú preparat especialment per a l'ocasió que té com a plat principal l'arròs de Pals.

A més de la gastronomia, informen els organitzadors, la campanya està dotada de diverses activitats complementàries que fan més atractiva la visita al municipi com la passejada pels arrossars o la Ruta de l'Arròs amb el Xiulet de Pals. Com a novetat d'enguany el cuiner palafrugellenc Jordi Lineros realitzarà un taller gastronòmic a la Casa de Turisme Rural Ses Garites. Per altra banda, hi haurà també la plantada tradicional de l'arròs que se celebra al juny i la sega prevista pel mes d'octubre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook