Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de la Bisbal d'Empordà han detingut dos homes i una dona per robar productes de tres supermercats de Palafrugell valorats en 800 euros.

L'alerta d'un mosso fora de servei va permetre enxampar la banda que havia sostret productes alimentaris i d'higiene personal. Els detinguts són dos homes de 24 i 41 anys i una dona de 22 anys, tots tres de nacionalitat romanesa, amb domicilis al Baix Llobregat els quals van quedar acusats de ser els presumptes autors d'un delicte de furt.

Els fets van ocórrer la tarda de l'1 d'abril quan, pels voltants de les set de la tarda, un mosso fora de servei va alertar de la presència d'uns individus en actitud sospitosa a l'interior d'un turisme estacionat a l'avinguda d'Espanya de la població de Palafrugell.

Una dotació policial de paisà s'hi va adreçar i va fer una espera a uns metres de distància per identificar els possibles ocupants. Al maleter del vehicle, van localitzar productes ocultats en diverses caixes i bosses de ràfia tancades amb cinta adhesiva, sense tiquets de compra ni albarans.