Un operatiu policial en un bar de Palafrugell acaba amb un arrestat que duia 3.200 euros i cocaïna.

Els Mossos i la Policia Local també van identificar 20 persones en aquest local que generava molèsties veïnals

El dispositiu es va fer dijous i hi van participar agents de la comissaria de La Bisbal d'Empordà i de la unitat canina de la Regió Policial de Girona, juntament amb els efectius de la Policia Local de Palafrugell, van establir el dia 4 d'abril un dispositiu en un bar de la població.

Els fets s'emmarquen dins els dispositius policials que es realitzen per vetllar pel compliment de la llei 4/2015 referent a la seguretat ciutadana.

Molèsties veïnals

En aquesta ocasió, els agents tenien coneixement que en un bar de Palafrugell, situat al carrer Violeta, s'hi podrien estar duent a terme actes de consum o venda de substàncies estupefaents, a part de molèsties constants als veïns de la zona.

El passat dijous, els agents locals i els mossos van fer una entrada i perquisició en el bar on van identificar les 20 persones que en aquell moment hi havien a l'interior. A un dels clients de l'establiment se li va trobar 10 paperines de substància estupefaent, presumiblement cocaïna, també se li va localitzar 3.200 euros en bitllets fraccionats.

Davant les evidències, l'home, de 29 anys, nacionalitat marroquina i veí del Palafrugell, va quedar detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues).

Aquests dispositius es realitzen de forma periòdica per tal de mantenir la pacífica convivència i la seguretat ciutadana a la població