11 de abril de 2019
11.04.2019
Diari de Girona

Sant Feliu activa una campanya per promocionar el menjar saludable

El consistori i el Mercat Municipal faran actes sobre salut alimentària durant el propers tres mesos

11.04.2019 | 20:56
Sant Feliu activa una campanya per promocionar el menjar saludable

Sant Feliu de Guíxols posa en marxa la campanya Menja bé, viu millor! amb un seguit d'actes els propers mesos per conscienciar als veïns de la importància de portar una alimentació saludable.

La campanya començarà amb un acte el 13 d'abril sota el títol Milloreu la vostra salut, 7 hàbits alimentaris saludables. El dissabte de les 11 del matí a la 1 de la tarda al Mercat Cobert Municipal el nutricionista i coach expert en millora d'hàbits, Miquel Gironès. La xerrada tractarà els 7 mites més comuns sobre alimentació i l'estil de vida saludable, per tal de desmentir-los.

A banda d'altres actes -que es poden consultar a la web de l'Ajuntament- el dissabte 11 de maig al matí, el Mercat Cobert acollirà l'acte El menjar i l'esport, Alimentació saludable a càrrec del preparador físic del gimnàs Vital, Joan Carles Ortega. A més, de 4 a 6 de la tarda hi haurà un taller per ensenyar a elaborar batuts pels entrenaments. Els organitzadors són l'Ajuntament i el Mercat Municipal de Sant Feliu de Guíxols.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook