La Policia Local de Palamós va detenir divendres una persona que els Mossos d'Esquadra buscaven en relació a un presumpte delicte d'estafa. L'home va ser identificat a través de la matrícula del seu cotxe, que estava estacionat al carrer del Mar de Palamós.

Segons explica Ràdio Palamós, una patrulla de la Policia Local el va localitzar i va detenir l'home a les cinc de la matinada. L'arrestat va ser traslladat a les dependències policials i lliurat als Mossos d'Esquadra.

Per altra banda, tres dies abans, la Policia Local també va actuar contra un individu armat i encaputxat que va atracar al vespre la farmàcia situada al carrer de Xaloc del mateix municipi. Els fets es van produir al voltant de dos quarts de vuit del vespre.

Va ser llavors quan l'home, tapat amb una caputxa negra, va amenaçar amb una arma blanca el personal de l'establiment, i va fugir després d'endur-se els diners que hi havia a la caixa. Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Palamós van iniciar la recerca de l'atracador, seguint la descripció que els van donar, sense èxit.