Els Mossos d'Esquadra van reduir amb una pistola elèctrica un home que es va atrinxerar a casa seva a Palafrugell durant més de tres hores. Els fets es van produir al carrer León Felipe de la localitat baix-empordanesa pels volts de les dotze de la nit de dissabte. Inicialment, els Serveis d'Emergències Mèdiques es van acostar fins al domicili d'aquest home després que un veí avisés que estava cridant. Un cop allà, els sanitaris no van poder entrar perquè no els obria la porta i es mostrava agressiu. Aleshores van aparèixer els Bombers, que tampoc van aconseguir el seu objectiu. Va ser després, pels volts de la mitjanit, que va arribar la Policia Local i els Mossos d'Esquadra, que van poder reduir-lo després d'efectuar dos trets amb la tàser. Un cop a terra el van traslladar a l'hospital Santa Caterina de Salt.

L'avís a la Policia Municipal i als Mossos es va donar quan els efectius del SEM i dels Bombers van veure que no podien entrar al domicili sense risc de ser agredits. I és que l'home amenaçava amb un bat de beisbol i un ganivet el personal d'Emergències. Un cop van arribar els policies, van intentar negociar per tal que els deixés entrar, però també va ser impossible. Es tractava d'un exmilitar de mitjana edat i de complexió forta, amb problemes mentals i que ja havia protagonitzat algun altre episodi d'aquest tipus.

En un dels brots psicòtics que va patir, l'home va rebentar una finestra que dona a un balcó. Aleshores, diversos efectius dels Mossos van aprofitar per entrar a la casa. Davant les amenaces, els agents van decidir fer ús de la pistola elèctrica dues vegades. Tot i això, l'home va continuar oposant resistència i va ser necessària l'ajuda de més efectius per poder-lo emmanillar. Un cop a terra, els policies van obrir el domicili i la resta d'efectius van poder entrar. Els metges li van subministrar els calmants necessaris per tranquil·litzar-lo i se'l van emportar amb ambulància a l'hospital Santa Caterina de Salt.