Un total de 12 restaurants participen en la XXI campanya gastronòmica del Peix de Roca de Begur, que tindrà lloc del 27 d'abril al 2 de juny. La presentació es farà a la plaça Lluís Esteva a les 12 del migdia i anirà novament a càrrec de la periodista i presentadora de TV3 Helena Garcia Melero, que comptarà amb Florian Pi, pescador de Begur i pintor de peixos.

D'altra banda, el xef Marc Ribas, presentador dels programes Cuines i Joc de cartes de TV3, formarà part del jurat del XII concurs de cuina popular de la campanya, que tindrà lloc el 18 de maig. A més, la campanya, comptarà amb un taller infantil Peix de Roca, una sessió de cinema gastronòmic, una exposició artística i una excursió per conèixer les plantes de la ratafia i arrossada popular de peix de roca.

Els restaurants participants en aquesta edició són Cal Bandarra, Carbó Restaurant, Casa Juanita, Diferent, Galena-Mas Comangau, Hostal Sa Rascassa, Hostal Sa Tuna, Hotel Aigua Blava, Hotel Sa Punta, La Cuina, Taverna Son Molas i Toc al Mar.