22 de abril de 2019
22.04.2019
Diari de Girona

Més de 3.000 persones visiten la XII biennal Antic & Design Empordà de la Bisbal

Un 25% dels visitants compra i els expositors repeteixen i es mostren més satisfets que en el 2017

22.04.2019 | 19:26
Més de 3.000 persones visiten la XII biennal Antic & Design Empordà de la Bisbal

La XII biennal Antic & Design Empordà de la Bisbal d'Empordà va tancar ahir les portes amb una participació superior a les 3.000 persones. La fira és un certamen que s'ha consolidat al sud d'Europa per a antiquaris i dissenyadors d'interiors.

Durant els cinc dies d'obertura, la major part del públic prové de la província de Barcelona, seguit de Girona. El 25% dels visitants va comprar alguna peça, així, els expositors valoren en gairebé trespunts més que en l'última edició la seva satisfacció en l'apartat de vendes.

Segons el consistori, al moment de tancar la fira quatre de cada cinc expositors va afirmar que segur que participarà en la propera edició de Antic & Design Empordà i van establir la seva satisfacció general de la fira en 7'60 sobre 10 punts, una dada que el 2017 va ser de 6'80 punts.

De les enquestes obtingudes dels visitants se'n conclou l'atracció que genera aquesta convivència de les peces d'època en ambients contemporanis. I, expliquen, que la combinació natural de modern i antic ha fet evolucionar la fira els darrers anys captant un públic més àmpli.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook