Una xerrada de viles florides, els balcons engalanats, un bany de mindfulness o un taller de tècnica de jardineria kokedama són algunes de les activitats que ofereix la cinquena edició del Begur en Flor, organitzat per l'Associació de Comerç i Turisme de Begur (ACiT) amb la col·laboració de l'Ajuntament de Begur i els veïns del municipi.

La celebració ofereix un total de 30 espais decorats en flors i art al llarg del municipi i va començar divendres i acabarà aquest diumenge. Alguns dels llocs més destacats són el nucli antic, les cales de Sa Riera, la Sa Tuna, l'Aiguablava i l'Aiguafreda. La festa, enguany, es complementa amb les decoracions florals als aparadors dels comerços com també als balcons de cases particulars.

Begur en Flor ofereix actuacions musicals, exposicions fotogràfiques, cantada de corals, conferències, visites guiades i tallers, entre altres. Diumenge es podrà gaudir de dues exposicions a la Taverna de Son Molas i una altra a la Sala d'Exposicions Municipal en Josep Lluís Escardó.

Per a més informació i inscripcions a les activitats, es pot consultar el nou domini obert recentment www.acitbegur.cat.