Sant Feliu de Guíxols tindrà una nova superfície comercial. L'espai estarà situat a un edifici abandonat a l'entrada de Sant Feliu de Guíxols, entre la carretera de Girona i la Rambla Joan Bordàs. L'edificació que portava 30 anys abandonada serà enderrocada per fer-hi un supermercat.

Segons el consistori, es tracta d'una gestió important per la ciutat. «S'arregla la façana de la carretera de Girona i es crea una activitat econòmica», explica l'alcalde Carles Motas, amb la nova iniciativa «es generen llocs de treball i es crea un pols comercial important a la zona».

Es tracta d'una edificació de propietat privada i de la qual el consistori havia fet reunions periòdicament per saber-ne el futur. De fet, durant els darrers anys, l'àrea havia estat el focus de debat per problemes puntuals a causa del seu estat d'abandonament. En aquest sentit, el Govern valora positivament la iniciativa que d'alguna forma posarà punt final a la situació parada en la qual es trobava l'espai.

Tal com expliquen fonts municipals, la construcció estava paralitzada per qüestions d'insolvència i problemes judicials pendents de resoldre d'un dels tres propietaris de la finca.

Una vegada resolt el procés judicial, el propietari que té ara la major part de l'edifici ha demanat els permisos a l'Ajuntament per començar l'enderrocament de l'edificació i desenvolupar un projecte d'ús comercial en forma de supermercat. A banda, la superfície comercial també disposarà d'un pàrquing per als usuaris.

Més supermercats

A més, l'espai està a prop de dos supermercats: el Dia i l'Esclat. D'aquesta manera, asseguren, amb els tràmits administratius en marxa, la iniciativa podria ser beneficiosa per convertir l'espai en un pol d'activitat i dinamització comercial.

Empreses interessades

L'equip de govern va posar en coneixement dels regidors les sol·licituds del propietari en el darrer ple municipal dijous.

Pel que fa a la marca del supermercat -que de moment no es coneix-, expliquen, es podria anunciar en les properes setmanes a mesura que avancin els tràmits administratius amb el consistori i les negociacions dels promotors amb les empreses interessades.