El poeta Enric Casasses inaugurarà la segona fira d'editorials Indilletres de la Bisbal d'Empordà. La totalitat de la programació d'aquest any es farà pública els propers dies.

Indilletres va néixer l'any passat gràcies a un grup de veïns que va decidir organitzar cada primer cap de setmana de juny una fira d'editorials independents a la Bisbal d'Empordà. A la fira hi participen també les llibreries i l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà, i compta amb el suport d'empreses locals. La voluntat de la iniciativa és promoure la lectura i donar visibilitat a les editorials catalanes independents i als autors d'aquí i de fora.

Aquest any, el tret de sortida d'un cap de setmana farcit de propostes culturals serà a la sala capitular del Castell Palau de la Bisbal d'Empordà el dissabte 1 de juny a les 11 del matí, amb un convidat especial.

Una de les poesies que Casasses recitarà per a la inauguració és un escrit sobre un compositor de sardanes, un pretext, segons l'autor, per parlar de l'Empordà i la seva gent.