Palamós posa en marxa una campanya per fomentar el comerç i el mercat local. La iniciativa començarà el divendres i, a més, el següent 31 de maig tindran lloc al Mercat de Palamós les activitats incloses a la campanya Estimo el meu mercat, que organitzen al municipi l'Associació del Mercat Municipal i l'Ajuntament de Palamós.

La campanya fomenta una alimentació saludable i promou els productes de proximitat que es poden trobar cada dia al Mercat Municipal. Pel que fa al mercat, la campanya vol posar en valor la funció d'aquest equipament i la qualitat dels seus productes.

La campanya és totalment gratuïta i oberta a tothom i tindrà lloc els dos dies al mateix Mercat Municipal. Així, demà es durà a terme un taller sobre els hàbits d'alimentació saludables. En aquest cas i amb la col·laboració dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà-Hospital de Palamós, una infermera del Centre d'Assistència Primària del municipi donarà a conèixer els beneficis que té per a la salut el consum de productes frescos.

Tallers gratuïts

Posteriorment, el divendres 31 de maig, tindrà lloc un segon taller, també gratuït, que serà a càrrec d'un dels dinamitzadors de l'Espai del Peix de Palamós (aula gastronòmica del Museu de la Pesca), el qual explicarà a totes les persones assistents diverses receptes de cuina elaborades amb productes de proximitat del mercat, oferint un complet show cooking. La proposta Estimo el meu mercat es realitza fins al 2 de juny als diversos mercats municipals de la demarcació gironina.