El sindicat CSIF va denunciar ahir que l'assignació de funcions que s'ha fet recentment per a la plaça de cap accidental de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols «no s'adapta a la legalitat». Segons el sindicat, el consistori ha nomenat cap accidental de la Policia Local un caporal que està fent funcions de sergent «de manera irregular».

A més, en el comunicat del sindicat apunten que «el caporal té assignades les funcions de sergent en absència del sergent que té les funcions de sotsinspector, càrrec que tampoc hi ha a la plantilla orgànica de l'Ajuntament».

Segons informa el CSIF, a la plantilla orgànica de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols hi ha dos sergents. Així, un d'ells està fent funcions de sotsinspector i en quedar funcions de sergent vacants les donen a un caporal.

Accions del sindicat

Així, «sabent que hi ha un sergent amb la seva plaça en propietat i que fa molts anys que exerceix aquestes funcions, des del CSIF no entenem aquest nomenament i al nostre entendre és irregular i il·legal».

En aquest sentit, el CSIF informa que prendrà totes les mesures legals oportunes per acabar amb aquesta situació i acusa l'equip de govern d'un nomenament irregular.

El president del sindicat a la secció de Girona, Rafael Sánchez, va demanar ahir que l'Ajuntament reconsideri el nomenament fent una petició per esmenar l'error i nomenar l'actual sergent.