30 de maig de 2019
30.05.2019
Diari de Girona

Arjau, Neus Mar i Son de l'Habana actuaran a la Cantada d'Havaneres de Calella

La 53a edició de l'esdeveniment està dedicada a la celebració dels 500 anys de la capital de Cuba

30.05.2019 | 00:29
La Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell, l'any passat.

La tradicional Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell es farà el 6 de juliol i es donarà així el tret de sortida a la temporada estiuenca a la Costa Brava. La 53a edició comptarà amb els grups Arjau, Neus Mar, Son de l'Habana i Port Bo, el degà de la Cantada. Aquest any es vol retre homenatge als 500 anys d'història de la capital de Cuba, l'Havana, i l'estreta relació entre el gènere musical i la capital tindrà un paper destacat en aquesta edició.

«Una ciutat on la cultura i la música han deixat una petjada profunda i visible, i que ha escollit Calella de Palafrugell per col·laborar en estrènyer els vincles culturals entre Catalunya i Cuba». L'endemà 7 de juliol actuarà Diego el Cigala dins el festival Ítaca.

La pròxima edició de la Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell comptarà amb l'actuació dels grups Arjau, Neus Mar, Son de l'Habana i Port Bo, el degà de la Cantada. Com ja és habitual, podrà seguir-se en directe a través de les pantalles gegants que s'instal·laran a la platja del Canadell a Calella de Palafrugell, a la platja del Port Pelegrí a Calella de Palafrugell, a la plaça Nova a Palafrugell i a la platja de Llafranc. A més, TV3 retransmetrà de nou el concert en directe per a aquells que no puguin viure-ho in situ.


El Festival Ítaca

Un cop finalitzada la Cantada, a partir de dos quarts d'una de la matinada, hi haurà els concerts de prop a les tavernes del municipi. El regidor de promoció econòmica de Palafrugell, Albert Gómez, destaca que «la Cantada segueix sent l'esdeveniment de cultura popular més representatiu de l'inici de l'estiu, no només a la Costa Brava sinó a tot el país».

Un any més, coincidint amb el dia de la Cantada, durant la tarda i al llarg de la nit se celebrarà el tradicional Mercat d'Artesans al Passeig del Canadell i al carrer de Francesc Estrabau de Calella. L'endemà el Festival Ítaca agafarà el relleu de l'escenari de la platja del Port Bo.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook