El pregó de les 57es Festes de Primavera de Palafrugell al Teatre Municipal divendres donarà el tret de sortida a un cap de setmana intens d'activitats. Enguany, el pregó serà a càrrec de Marià Júdez, un palafrugellenc estretament vinculat al teixit associatiu de la vila i en especial a les Festes de Primavera.

La festa, però, arribarà al seu punt culminant el diumenge a la tarda amb el Carroussel Costa Brava. El mateix divendres, després del pregó, se celebrarà a l'avinguda de Josep Pla el sopar popular a Can Bech. El sopar comptarà amb l'actuació de The Funker's Society i amb la decoració floral del Centre Tramuntana. La venda de tiquets es realitzarà al mateix moment del sopar.

Els més petits gaudiran de la seva festa amb la Rua dels infants i la Rua amb bus, la fireta, la fanguejada, els infables esportius, el tobogan aquàtic i els karts. El punt i final a les festes el posarà el concert Íntimament Llach, de la companyia Neus Mar, al Teatre Municipal el dilluns 10 de juny a les 6 de la tarda.

A més, per tercer any consecutiu, se celebrarà també el concurs de fotografia Paco Dalmau, al qual podrà participar tothom que pengi a Instagram una fotografia relacionada amb alguna de les activitats de les Festes de Primavera.

Pel que fa a l'esperada festa del Carroussel Costa Brava aquest any hi participen 33 colles, entre les d'animació, les comparses i les carrosses que faran el recorregut des del carrer de Torroella fins al carrer de Barris i Buixó.