05 de juny de 2019
05.06.2019
Diari de Girona

Trenta mags donen el tret de sortida al Fimag de Torroella

05.06.2019 | 00:21
Un moment d'un espectacle del festival Fimag, a Torroella de Montgrí.

Avui arrenca la Fira Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, el Fimag 2019, que arriba a la vuitena edició amb un cartell de primer nivell. En aquesta edició actuaran una trentena de mags i hi haurà una vuitantena de sessions distribuïdes per diferents equipaments i espais emblemàtics de la vila.

La fira comença amb una doble sessió de màgia educativa per a alumnes dels centres de secundària del municipi i continuarà demà amb la Gala Solidària, però el gran gruix d'activitats es desenvoluparan de divendres a diumenge.

Alguns dels espectacles més esperats són el del mag Nuel Galán, deixeble del Mago Pop, la Gran Gala Internacional, amb Chris Torrente, Dani Polo, Huang Zheng, Alexander, Manu Llari i, finalment, l'actuació del mag televisiu Yunke.

Enguany, les actuacions s'han estructurat en quatre grans blocs: la Gran Màgia, que són espectacles de gran format a l'Auditori Teatre Espai Ter; la Màgia 3 Estrelles, que són espectacles de mig format al Cine Petit i Terrat Museu Mediterrània; la Màgia Singular, amb espectacles de proximitat en petits aforaments de 50-75 localitats; i la Màgia Popular, amb espectacles populars a places de la vila.

A més, es consolida el vessant professional amb la segona Fira de Programadors de Màgia de Catalunya, que comença el divendres al matí.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit