15 de juny de 2019
15.06.2019
Diari de Girona

Dos càrrecs històrics de Palamós diuen adeu a la política

L'exalcalde de convergència Jordi Pallí deixa el consistori 24 anys després i la socialista Teresa Ferrés, després de 20

15.06.2019 | 00:08
Dos càrrecs històrics de Palamós diuen adeu a la política

El ple municipal de l'Ajuntament de Palamós celebrat el passat dimecres va servir de comiat per a dues persones que posen el punt final a llargues trajectòries polítiques dins el consistori palamosí. Es tracta de dues persones que han ocupat els càrrecs d'alcalde i alcaldessa, respectivament, de l'Ajuntament palamosí durant un ampli període de temps.

Teresa Ferrés (PSC) va donar per acabats el passat dimecres a 20 anys a l'Ajuntament de Palamós, d'aquests, dotze dels quals ha exercit com a alcaldessa. De fet, Ferrés és la primera i única dona que ha presidit el Consistori en tota la història del municipi.

D'altra banda, el fins ara regidor d'urbanisme en funcions, Jordi Pallí, que s'havia presentat amb les sigles de CiU, posa la cloenda a una trajectòria política municipal que ha durat ni més ni menys que 24 anys, repartits en dues etapes.


Consistori local

Amb menys temps que els anteriorment mencionats, però, també amb un bon recorregut important dins la política local i que marxa després de dotze anys com a regidor és Dani Reixach, de Junts x Palamós i Sant Joan, que marxa després de 12 anys com a regidor.

Per altra banda, les formacions han presentat cares noves al capdavant dels partits, pel que fa als socialistes amb Josep Coll i JxCat amb Raimon Trujillo.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit