Platja d'Aro serà l'epicentre de la música familiar aquest cap de setmana. La sisena edició del Festival Xalaro de Platja d'Aro tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 de juny. Es tracta del primer festival dedicat al públic familiar de la Costa Brava.

Aquest any presenta un programa artístic de 16 espectacles de música, circ, màgia, acrobàcia, clown, dansa i instal·lacions interactives, una gimcana per a tots els públics i una gran cloenda coincidint amb el Gran Castell de Focs Artificials de la nit de Sant Joan, des de la zona de Cavall Bernat de la platja Gran. Com a trets característics es manté la gratuïtat de les actuacions i dels espais participatius, i es consoliden el passeig Marítim i la plaça Major com a espais escènics dels espectacles, concentrats en la franja horària de tarda-vespre.

L'única excepció és l'espectacle de dansa Món maRTioska de Marta Casals, que per necessitats logístiques es fa en un espai interior -la Sala d'Actes de l'ajuntament-, i que alhora és l'únic en horari de matí -diumenge 23 de juny, 10.30 del matí- i també l'únic de pagament -2 euros per infant, amb aforament limitat. Per a més informació i detalls sobre el festival es pot consultar la seva web o el seu perfil de Facebook (Festival Xalaro).