L'Equip de Govern de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ja té configurada la seva proposta organitzativa per al període 2019-2023. El govern quedarà en mans dels 13 edils escollits per impulsar la ciutat -fruit del pacte entre les formacions Tots per Sant Feliu i el Partit Socialista (PSC). Es tracta d'un organigrama on apareixen ja els tinents d'alcalde, els membres de la Junta de Govern Local i s'estableix la proposta de cartipàs d'aquest mandat 2019-2023, tot i que està en procés de tramitació.

Des del Govern van assenyalar ahir que «s'ha procurat una línia de continuïtat amb les polítiques impulsades en l'anterior mandat», i que posen l'accent en tres grans àrees: Economia i Organització, Territori, i Atenció a les Persones. Aquestes tres carteres estaran liderades pels tres primers tinents d'alcalde: Josep Melcior Muñoz, Josep Saballs i Núria Cucharero -en aquest mateix ordre. Per la seva banda, l'alcalde, Carles Motas, liderarà Planificació Urbanística, Gestió Pressupostària i Subvencions.

Les tres grans àrees

Els tres principals cartipassos -liderats pels tres primers tinents d'alcalde- estaran conformats de la següent manera: l'àrea d'Economia i Organització integrarà Serveis Econòmics, Organització i Recursos Humans, Serveis Administratius Centrals, Administració Electrònica, Gestió Documental, Forces de Seguretat, Edificis Municipals, Participació Ciutadana i Patrimoni.

El segon bloc, el de Territori, englobarà Urbanisme, Manteniment, Gestió del Medi, Neteja, Transports Públics i Mobilitat.

Finalment, la tercera àrea, Atenció a les persones, estarà formada per Esports i Joventut, Turisme, Promoció Econòmica, Comerç, Educació, Esdeveniments, Cultura i el Festival de Porta Ferrada.