La doctora Anna Ribera serà la nova directora assistencial dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (Ssibe), que gestiona l'hospital de Palamós i diversos centres d'atenció primària. Prendrà possessió del càrrec dilluns i, a la vegada, seguirà sent també la responsable de l'àmbit d'especialitats mèdiques i atenció a la cronicitat de la institució.

Amb el canvi de gerència realitzat al gener, estava pendent el nomenament d'aquest càrrec i l'objectiu és garantir la continuïtat de la direcció assistencial integrada, amb un lideratge assistencial orientat a la millora dels resultats, cercant la millora continua, la millora dels professionals i una gestió eficient, segons el Ssibe.

Ribera és metgessa, especialitzada en medicina familiar i comunitària. Es va llicenciar a la Universitat Autònoma de Barcelona i va fer el MIR a l'Hospital de Can Misses a Eivissa, on va exercir.

Posteriorment va treballar al Consorci de Salut i Social de Catalunya, primer com a Coordinadora tècnica de l'Àrea Associativa i després com a Adjunta a la direcció assistencial dels centres gestionats.

Els últims anys va ser Directora d'Atenció Primària al Centre Integral de Salut Cotxeres de Barcelona i al novembre del 2018 es va incorporar a Serveis de Salut Integrats Baix Empordà com a directora d'especialitats mèdiques i atenció a la cronicitat.