El nou Govern tripartit de Palafrugell va fer pública ahir la nova composició del cartipàs municipal amb les delegacions i atribucions de la gestió municipal dels assumptes de les seves respectives matèries. Segons l'alcalde, Josep Piferrer, aquest serà un govern «cohesionat i compacte» que estarà fonamentat en el servei a les persones i en donar resposta a les grans necessitats del municipi en matèries com l'educació, el comerç i l'acció social.

Una de les apostes del nou govern és l'acostament als quatre nuclis (Calella, Llafranc, Tamariu i Llofriu) i és per aquest motiu que en cadascun d'ells hi haurà un regidor específic encarregat de mantenir-hi una constant i estreta relació.

D'altra banda, es mantindrà l'estructura dels diferents àmbits amb l'objectiu principal de reforçar-ne la coordinació interna. Així, els àmbits d'Administració General i de Seguretat Ciutadana estaran delegats a Josep Piferrer, el d'Economia i Hisenda a Roser Massaguer, el de Territori i Obres a Lluís Ros i, finalment, el de Serveis a les persones a Pau Lladó.