Un equip de 18 joves palamosins rodat durant tres dies un curtmetratge sobre conductes sexistes organitzat des de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palamós.

El rodatge, va acabar ahir, es va fer durant els dies 10, 11 i 12 de juliol en diferents espais de Palamós, entre ells, el laboratori de l'Institut de Palamós, el Punt Jove, el parc del Convent dels Agustins, el passeig de les Pites i el bar Inagua Jambar del port Marina. De les gairebé 15 hores de rodatge, en sortirà un vídeo de cinc minuts que pretén conscienciar de totes les conductes sexistes que, tant homes com dones, duem a terme cada dia gairebé de manera inconscient.

La producció del vídeo ha estat el resultat del Taller de Cinema organitzat pel Punt Jove de Palamós, i impartit per tres joves emprenedors de l'àmbit audiovisual del territori, que ha consistit en quatre sessions on els joves, d'entre 14 i 19 anys, han pogut conèixer de primera mà totes les etapes en la creació d'una peça audiovisual d'aquestes característiques.