13 de juliol de 2019
13.07.2019
Diari de Girona

Sant Feliu aprova el cartipàs amb quatre dedicacions, una més que en el mandat passat

L'equip de govern ganxó manté la retribució amb relació a l'IPC Els grups UPM i Guíxols des del Carrer, amb un regidor, voten en contra

13.07.2019 | 01:29
Sessió plenària del cartipàs municipal, dijous.

Sant Feliu de Guíxols va aprovar dijous el cartipàs municipal i el règim de retribucions de l'alcalde i regidors. En aquesta ocasió s'ha augmentat una dedicació -a les tres que hi havia en l'anterior govern- així que en tindrà quatre, de les deu possibles que hi podria haver al municipi per la població.

Les retribucions i dedicacions es van aprovar pel vot a favor del govern, l'abstenció de JxCat i ERC i el vot en contra de Més-UPM i Guíxols des del Carrer. D'aquesta manera els càrrecs electes amb dedicació exclusiva i parcial són: l'alcalde del municipi, Carles Motas, amb 95% de la jornada i 50.244 euros; el primer tinent d'alcalde, amb 100% i 47,282 euros; el segon tinent d'alcalde amb 95% i 42,422,00 euros; i el tercer tinent d'alcalde, amb 95% i 42,422 euros.

«És un cartipàs continuista i que els principals partits de l'oposició s'abstinguessin és un bon senyal», apunta l'alcalde, Carles Motas. La resta de regidors de Govern poden percebre imports per assistència a les sessions següents: el ple, 425 euros; la Junta de Govern Local, 40; la Comissió Informativa, 65; la Junta de Portaveus, 150 euros; el Consell de Govern, 350; i la Mesa de contractació, 180.

Pel que fa a les retribucions l'equip de Tots per Sant Feliu i el PSC amb tretze regidors manté forces de les àrees que tenia fins ara. Les principals, entre altres, són: Carles Motas, Planificació Urbanística, Gestió Pressupostària i Comunicació; Josep M. Muñoz, Economia i Recursos Humans; Josep Saballs, Urbanisme i Habitatge; Núria Cucharero, Turisme i Esdeveniments; Laura Serrano, Acció Social i Salut; Salvador Calabuig, Participació ciutadana; Ernest Asurmendi, Seguretat; David Oliveras, Esports i Joventut; Manolo Ortega, Brigada; Mari Fe Medi Natural; Tili Ribera, Neteja; i Sònia Bartomeu, Comerç, Empresa i Ocupació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit