L'Ajuntament de Palafrugell entrega aquest divendres els Diplomes al Mèrit Ciutadà 2019, en un acte públic a la sala d'actes del Teatre Municipal. Enguany rebran el guardó dos establiments centenaris que són la Papereria Palé i la Pastisseria Serra i, a més, els pintors locals Costa Sobrepera i Josep Puig.

Segons el consistori, la Papereria Palé i la Pastisseria Serra reben el diploma al mèrit ciutadà municipal com a reconeixement de la seva tasca dins el teixit comercial palafrugellenc de proximitat, i en destaquen el caràcter familiar, especialitzat i de qualitat.

Per la seva banda, el pintor Josep Puig rep el diploma al mèrit ciutadà com a reconeixement a la seva trajectòria artística vinculada sempre a elements de patrimoni cultural de la vila; i l'artista Costa Sobrepera, en reconeixement a la seva trajectòria en el món de les arts al llarg de la seva dilatada obra.

Tots els premis

Des de l'any 2013, l'Ajuntament de Palafrugell entrega els guardons dels Diplomes al Mèrit Ciutadà de la Vila. D'aquesta manera, la distinció es concedeix a persones, entitats, agrupacions, institucions, empreses o comerços que mereixen la gratitud del municipi per activitats destacades en el camp cívic, cultural, esportiu, comercial o d'altres que donin prestigi a la vila.