Calonge i Sant Antoni va donar compte en el ple d'ahir del cartipàs del nou govern d'ERC (5), Avancem (2) i Republicans - TE (1), que disposen de vuit dels 17 regidors possibles. Tal com va passar amb la investidura de l'alcalde, Miquel Bell-lloch (ERC), la CUP (1) va donar suport ahir a la proposta de retribucions que va fer l'equip de govern.

Així, algunes de les àrees i compensacions són: l'alcalde, Miquel Bell-lloch (ERC), Projectes Estratègics, Policia Local i Patrimoni amb 45.000 euros anuals bruts; Elisenda Pérez (Avancem), Espai Públic, Igualtat i Pagesia que només cobrarà les assistències; Ester Bonaventura (ERC), Serveis Generals amb 40.000 euros anuals bruts; Norbert Botella (Republicans), Turisme i Medi Ambient amb 32.142 euros anuals bruts; Carme Viñas (ERC), Serveis Econòmics, Urbanisme i Habitatge amb 25.714 euros anuals bruts; Carla Rebull (ERC), Benestar Social i Promoció amb 38.571 euros anuals bruts; Salvador Miquel (ERC), Esports, Joventut i Participació amb 25.714 euros anuals bruts; i Josep Abellí (Avancem), Cultura, Ensenyament i Festes amb 25.714 euros anuals bruts.

L'oposició -excepte la CUP-, JxCat, PSC i PP, hi va votar en contra. A més, JxCat va criticar en un comunicat un del 10% dels sous, de totes maneres l'equip de govern va defensar que en global, el govern ha estalviat 9.000 euros en retribucions respecte a les que es pagaven en el mandat anterior.