La Policia Local de la Bisbal va detenir diumenge un home de 33 anys com a presumpte autor d'un robatori amb violència a una dona de 64 anys. La detenció es va produir quan els agents van rebre una trucada telefònica d'un veí que havia vist com dos nois joves havien realitzat una estrebada forta a una dona al carrer de l'Aigüeta del municipi.

A causa de la violència dels dos joves, la dona va patir diverses contusions i rascades a diferents parts del cos, i va haver de ser atesa pels serveis mèdics de la ciutat. La detenció es va produir quan els agents van arribar al lloc dels fets i gràcies al fet que els veïns van poder retenir un dels autors; l'altre es va escapar. La policia busca i recull informació de la persona fugida, de moment, sense localitzar-la.

Atenció mèdica

El detingut és un veí del poble amb residència al municipi, de 33 anys, que va ser posat a disposició judicial i seguidament posat en llibertat amb càrrecs. La Policia Local té informació del segon autor dels fets, però encara no l'ha pogut localitzar.

La Policia Local agraeix la col·laboració ciutadana en aquesta actuació, ja que sense aquesta probablement no hauria estat possible la identificació i detenció d'un dels autors.

A banda de la detenció per robatori amb violència, el dilluns el cos de la Policia Local va realitzar una detenir una altra persona que estava en ordre de crida i cerca.

La detenció es va realitzar quan es va localitzar un vehicle en conducció sospitosa pel carrer Solidaritat, i en la identificació va resultar que tenia una ordre de detenció judicial. El detingut també va ser posat a disposició de l'autoritat judicial.