27 de juliol de 2019
27.07.2019
Diari de Girona

Aturen les millores del nucli de Begur pels mesos d'estiu

El consistori també paralitza momentàniament per decret les obres fetes al barri de Sant Josep a Esclanyà

27.07.2019 | 00:39
Aturen les millores del nucli de Begur pels mesos d'estiu

El nou equip de govern de Begur ha decidit aturar els projectes de les obres de millores que s'estan portant a terme a sa Fontansa, prop del nucli de Begur, i al barri de Sant Josep, a Esclanyà.

L'alcaldessa, Maite Selva, justifica la paralització de les dues obres -que provocaven moviments de terra i passos constants de camions- per no perjudicar els veïns d'aquests dos àmbits urbans, amb una gran presència de primera residència, durant l'època estival.

Tot i això, es deixen fer obres menors al nou vial del barri de Sant Josep, ja que no afecta directament el nucli urbà. Al llarg del mes d'agost, el nou govern té previst reunir-se amb els veïns dels dos àmbits afectats per explicar la situació de les obres.

La paralització al barri de Sant Josep d'Esclanyà afecta les obres relacionades amb el condicionament de l'aparcament públic que hi ha dins el barri. Un aparcament que també comptarà amb un parc infantil i una zona d'esbarjo, a tocar el vial. Una aturada provocada per les molèsties als veïns davant el moviment de terra.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook