El biòleg Boris Weitzmann va hissar divendres la bandera Q de Qualitat Turística a la platja Gran de l'Estartit. Weitzmann és un dels impulsors del Projecte Sèpia al municipi. La hissada simbòlica, a més, va rebre l'acompanyament de l'equip de govern, les regidories responsables i representants de l'EMD de l'Estartit.

L'acció s'ha fet en el marc del Projecte Sèpia, expliquen, per reconèixer la contribució del projecte a la millora de la biodiversitat en l'àmbit marí del Parc Natural i a la imatge de la destinació. També volen agrair i visibilitzar la seva contribució a l'aposta que el municipi fa per la biodiversitat.

Amb aquest reconeixement, serà la novena temporada d'estiu que la platja Gran de l'Estartit disposarà de la bandera Q de Qualitat Turística, un guardó que certifica la qualitat de la sorra, l'aigua i els seus serveis. El distintiu el concedeix la Secretaria d'Estat de Turisme i gestiona el Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE), després de superar uns estrictes controls i requeriments de qualitat.